THE 2

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

medium

noicon

central-left

Konfiguracije i cena

money-btn money-btn-flex

Zatraži ponudu

ghost-img-btn ghost-img-flex-btn

Content Navigation

true

Prvi modela BMW Serije 2 Gran Coupé ikada uvodi novu formu autoriteta sa smelim karakterom u kompaktnu klasu. To je pre svega beskompromisna estetika orijentisana na performanse koja nepogrešivo otkriva svoje ambicije. U skladu sa vrhunskim tehnologijama i savršeno podešenim karakteristikama vozne dinamike, BMW Serija 2 Gran Coupé sa lakoćom se izdvaja iz gomile i sledi svoj sopstveni put.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,8-7,2
Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 175–162

BMW 220i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,4-6,5
Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 166-149

PREPORUČENE KONFIGURACIJE ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

DIZAJN MODELA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

ELEMENTI DIZAJNA SPOLJAŠNJOSTI I UNUTRAŠNJOSTI MODELA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Prvi model BMW Serije 2 Gran Coupé krasi lagan izgled i autoritet, s točkovima veličine do 19 inči. Prepoznatljiva BMW prednja rešetka, LED prednja i zadnja svetla, vrata bez okvira, moćne bočne stranice i sportski zadnji deo – odražavaju čist autoritet koji se ogleda i u unutrašnjosti. S osvetljenim letvicama unutrašnjosti i opcionim sportskim sedištima, kabina orijentisana prema vozaču stvara ugođaj koji je u jednakoj meri ekskluzivan i dinamičan. Istovremeno, dva ekrana od 10,25 inča s Live Cockpit Professional i BMW Head-Up displejom vas uvek čine obaveštenim.

NOVI BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ - COLOR VISION IZDANJE.

ColorVision izdanje vam nudi između ostalog sledeće karakteristike:

Prednji dizajn.

Karakteristična BMW prednja rešetka u ColorVision izdanju stvara autoritativan izgled velikim kombinovanim elementom sa bočnih strana okrenutim prema legendarnim BMW farovima koji su odlučno fokusirani napred.

Dizajn zadnjeg dela vozila.

Zadnji deo ima prepoznatljiv i sportski izgled novog BMW-a Serije 2 Gran Coupé. U interakciji sa široko izvajanim stasom, ravna zadnja svetla u obliku slova L naglašavaju samouveren stav na putu.

18-inčni M točkovi od lakih legura, dvobojni.

Svojim ekskluzivnim dvobojnim dizajnom, stilski sjajni 18-inčni M točkovi od lake legure u obliku Y-kraka 553 M, u dvobojnom stilu, obezbeđuju BMW-u Serije 2 Gran Coupé u ColorVision izdanju posebno dinamičan izgled.

M Sport sedišta sa dizajnom specifičnim za izdanje.

Svojim luksuznim materijalima i dvobojnim dizajnom, M sportska sedišta od Dakota kože Black/Magma crvene ili Crne/Ivory bele boje obezbeđuju svojevrsni pečat sportskog duha. Logotipi „Izdanja” izvezeni na naslonima za glavu naglašavaju ekskluzivnost i visok kvalitet završne obrade.

Patosnice specifične za izdanje.

Zadivljujuća estetika i visokokvalitetna završna obrada BMW-a Serije 2 Gran Coupé u ColorVision izdanju očigledna je do najsitnijih detalja. Patosnice specifične za izdanje sa luksuznim obrubom od sintetičke kože u crnoj boji naglašavaju ovaj pristup.

Ekskluzivne završne obloge pragova vrata.

Sam ulazak u BMW Serije 2 Gran Coupé u ColorVision izdanju otkriva njegov ekskluzivni fokus. Ovaj efekat stvaraju završne obloge pragova sa integrisanim logotipom Izdanja i fluorescentnim efektom kada ih obasija svetlost.

VOZNA DINAMIKA MODELA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Motor, komponente pogona i šasije modela BMW Serije 2 Gran Coupé.

S dinamičnom opremom kao što je prilagodljivo oslanjanje, menjač s dvostrukim kvačilom i xDrive pogon na sve točkove, BMW Serija 2 Gran Coupé preuzima vodeću ulogu u svom segmentu u pogledu agilnosti. U kombinaciji sa snažnim i izuzetno efikasnim TwinPower Turbo benzinskim i dizel motorima, s lakoćom se izdvaja iz gomile i pruža izvanrednu samouverenost na svakom putu.

SISTEMI ASISTENCIJE I POMOĆNE FUNKCIJE U MODELU BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW Serije 2 Gran Coupé ima tehnički progresivan izgled do najsitnijih detalja. Inovativni sistemi za pomoć vozaču kao što je pomoćnik za vožnju unazad podržavaju vas tokom putovanja, dok BMW inteligentni lični asistent podiže komunikaciju između vozača i vozila na viši nivo, a digitalni ključ pruža veću pogodnost omogućavajući zaključavanje i otključavanje vrata putem pametnog telefona.

MODELI BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ:

text-with-image, right

Model Advantage.

Kada je reč o unutrašnjosti i spoljašnjosti, Model Advantage nudi različite funkcionalne opcije opreme koje povećavaju udobnost i sigurnost.

Parking Udaljenost Kontrola (Park Distance Control - PDC)

Paket za sitnice

Tempomat s funkcijom kočenja

Konfigurišite
text-with-image, right

Model Sport Line.

Model Sport Line čini izgled vozila još dinamičnijim. Upečatljivi elementi dizajna u crnoj boji visokog sjaja osiguravaju posebno sportski izgled. Sportska sedišta za vozača i suvozača obezbeđuju maksimalnu udobnost i optimalnu potporu. Sadržaj modela Advantage i ambijentalno osvetljenje upotpunjuju ponudu.

BMW prednja rešetka s hromiranim okvirom visokog sjaja i ekskluzivno dizajniranim vertikalnim letvicama u crnoj boji visokog sjaja

M Shadow Line visokog sjaja

Sportska sedišta za vozača i suvozača u kombinaciji antracit tkanina/sensatec sa sivim naglascima; dostupne su i druge presvlake

Sportski kožni upravljač

Konfigurišite
text-with-image, right

Model M Sport.

Model M Sport daje dodatnu sportsku notu vozilu. M Sport model je izoštrenog izgleda spoljašnjosti i enterijera, i garantuje i još veće zadovoljstvo u vožnji. M Sport oslanjanje, uključujući M Sport upravljanje i M Aerodynamics paket, značajno optimizuju voznu dinamiku. Sadržaj modela Advantage i LED svetla za maglu upotpunjuju ponudu.

18-inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 819 M Dvobojni; drugi naplatci su dostupni

M Sport vešanje uključuje M Sport upravljanje; druge vrste oslanjanja su takođe dostupne

Sportska sedišta za vozača i suvozača od tkanine „Trigon“ Sensatec crna; dostupne su i druge presvlake

M kožni volan.

Konfigurišite

ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA.

Dobar osećaj, poznat osećaj.

Svi BMW-ovi vozači uživaju u vožnji kao standard. Originalna BMV dodatna oprema postoji kako bi udovoljila vašim posebnim željama. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka koji su po kvaliteti, dizajnu i performansama savršeno prikladni za vaše vozilo, nudeći vam maksimalnu dodatu vrednost - što god imali na umu.

M Performance 19-inčni dvokraki točak od lakih legura 555 M dvobojni.

Kvalitetni 19-inčni dvokraki točkovi od lakih legura M Performance 555 M s optimizovanom težinom dizajnirani su u dvobojnoj mat crnoj boji, s visokim sjajem i reverznim zaokretom na krakovima i naglašavaju sportski karakter do najmanjih detalja. Komplet TPMS letnjih točkova, dimenzija točkova 8 J x 19 sa dimenzijom guma 235/35 R 19 91Y XL.

Pogledajte proizvod

BMW nosač daske za surfovanje za krovni transport.

Nosač bezbedno pričvršćuje dasku za surfovanje i jarbol na sve BMW sisteme krovnih nosača. Poseduje inovativan koncept pričvršćivanja i impresivan je jer je posebno lak za rukovanje.

Pogledajte proizvod

BMW LED projektori za vrata.

Novi BMW LED projektori za vrata sa poboljšanim kvalitetom projekcije i natprosečnim životnim vekom čine ulazak i izlazak iz vozila jedinstvenim iskustvom. Oni se automatski aktiviraju kada se vrata otvore i osvetljuju ulazni prostor na potpuno individualan način projektujući sliku pored vozila. Vozač može lično da oda

Pogledajte proizvod

BMW patosnice za sve vremenske uslove.

Skrojene po meri, izdržljive patosnice za sve vremenske uslove s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prostor za noge od vlage i nečistoće. One su dizajnirane u crnoj boji.

Pogledajte proizvod

BMW univerzalna bežična stanica za punjenje.

Bežično punjenje, bilo kada i bilo gde: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon se može napuniti brzo i efikasno bez kabla u vozilu. Mobilni telefon se čuva na siguran način. Posebno korisno: Integrisani bežični punjač se može ukloniti i omogućava bežično punjenje izvan vozila.

Pogledajte proizvod

BMW prostirka prtljažnika.

Savršeno postavljena, otporna na klizanje, izdržljiva prostirka sa podignutim rubovima na svim stranama štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajnirana je u crnoj boji.

Pogledajte proizvod

TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJU 2 GRAN COUPÉ.

BMW 220i xDrive.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

BMW Serije 2 Gran Coupé: upoznajte se sa svim tehničkim podacima sada

131 (178)/4.500–6.500

7,1

7,4-6,5

166-149

CENE, FINANSIRANJE I LIZING ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

text-with-image, left

BMW FINANCIAL SERVICES (FINANSIJSKE USLUGE) ZA BMW SERIJU 2 GRAN COUPÉ.

Brz i fleksibilan proces ugovaranja kada je reč o financijskim proizvodima po meri iz BMW Financial Services. Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim rešenjima za finansiranje ili odgovarajućoj ponudi lizinga za vašeg novi BMW Serije 2 Gran Coupé.

text-with-image, right

BMW USLUGE.

BMW usluge vam garantuju da ćete ostati potpuno bezbrižni tokom vožnje:

  • Sa BMW Service Inclusive (inkluzivne usluge) uživaćete u 100% transparentnosti zahvaljujući uslugama kao što su provera vozila, mikrofiltera ili kočione tečnosti po fiksnoj ceni
  • Teleusluge iz BMW ConnectedDrive-a pružaju vašem BMW servisnom partneru sve relevantne informacije o vozilu kada je servis potreban
  • Pomoć koju pruža BMW Služba zadužena za kvarove i nesreće dostupna vam je besplatno, 24 sata dnevno i 365 dana u godin
Saznajte više o BMW uslugama
text-with-image, left

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW Seriju 2 Gran Coupé, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

Pronađite svog BMW prodavca

Potrošnja goriva i emisije CO2.