BMW iX3

medium

subbrandi
NOVI BMW iX3

central-left

BMW iX3 G08 2021 M Carbon crne boje, bočni prikaz

Konfigurišite

money-btn money-btn-flex

Zatraži ponudu

ghost-img-btn ghost-img-flex-btn

Content Navigation Description

Transparent

true

Konfigurišite

Pridružite nam se i istražite svet BMW električnih automobila i plug-in hibrida.

Uz svako kupljeno BMW električno vozilo dobijate:

*važi do 200.000 pređenih kilometara.

Zahvaljujući M Sport paketu sa standardnim karakteristikama u novom dizajnu, novi BMW iX3 izgleda najsportskiji ikada. Aerodinamični elementi i plavi naglasci ističu električnu prirodu vozila u potpunosti. Bilo za kratka ili duža putovanja – sa dometom od 461 km* i potrošnjom električne energije od 18,5 kWh/100 km*, novi BMW iX3 je idealno prilagođen svakoj ruti.

BMW iX3:
Potrošnja energije u kWh/100 km: 18,9-18,5
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 0

MODELI BMW iX3.

text-with-image, right

MODEL IMPRESSIVE.

100% električni: opcioni „Impressive“ model se nadovezuje na standardni „Inspiring“ model i dodatno poboljšava ekskluzivni izgled i udobnost vožnje vašeg BMW-a.

• 20-inčni M aerodinamički točkovi 890 M dvobojni

• Harman Kardon surround zvučni sistem sa BMW IconicSounds Electric

• i mnogo dodatne opcione opreme

model impressive
Konfigurišite
text-with-image, right

INSPIRING IMPRESSIVE.

100% električni: standardni model „Inspiring“ uključuje impresivan asortiman opreme za poboljšanje udobnosti, bezbednosti i užitka u vožnji kao što su:

• M sportski paket sa M kožnim volanom, M visoko sjajnom Shadow Line, M krovnim šinama visokog sjaja Shadow Line i osvetljenim pragovima na vratima

• 19-inčni aerodinamički točkovi 842 dvobojni

• BMW Live Cockpit Professional sa BMW inteligentnim ličnim asistentom i povezanim uslugama punjenja

• Predgrejanje i automatski klima uređaj sa 3-zonskom kontrolom

• Panoramski stakleni krov i sportska sedišta za vozača i suvozača

• Adaptivno oslanjanje i Parking Assistant

• Driving Assistant Professional

• Automatsko upravljanje vratima prtljažnika i sistemom punjenja

• Kabl za punjenje i 1 godina upotrebe BMW kartice za punjenje

model inspiring
Konfigurišite

DETALJI O TEHNOLOGIJI NOVOG BMW iX3.

U BMW-u iX3 vas čekaju najsavremenije tehnologije koje kombinuju mobilnost bez emisija sa vrhunskim komforom. Inteligentnim sistemima za pomoć vozaču može se jednostavno upravljati glasovnom komandom i povećavati bezbednost tokom putovanja.

BMW eDrive tehnologija pete generacije.

ISKUSITE EKSTERIJER BMW iX3.

GLAVNE ODLIKE SPOLJAŠNJOSTI MODELA BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021 prednji prikaz

Dizan prednjeg kraja.

Gotovo potpuno zatvorena BMW i prednja rešetka čini centralni optički element prednjeg dela modela Impressive. Zajedno sa rasporedom otvora za vazduh u obliku slova L u BMW i plavoj boji, ona naglašava potpuno električnu prirodu novog BMW-a iX3. Ravni prilagodljivi LED farovi u novom dizajnu obezbeđuju prednjem delu BMW-a iX3 usredsređen izgled.

BMW iX3 G08 2021 bočni prikaz

Bočni prikaz.

Velikodušne srazmere konture oko kućišta točkova samopouzdano otkrivaju 20-inčni M Aerodinamic 890 M točkove u M stilu, Jet crne boje sa aluminijumskim naglascima. Air Beather (otvor za vazduh) u BMW M dizajnu na krilu iza prednjeg točka optimizuje protok vazduha.

BMW iX3 G08 2021 zadnji prikaz

Dizan zadnjeg kraja.

U kombinaciji sa vertikalnim otvorom za vazduh, nova LED zadnja svetla sa trodimenzionalnim pokrovnim staklom, grafikom i horizontalnim pokazateljima pravca obezbeđuju izgled sa maksimalnim fokusom. Difuzori u plavoj boji upotpunjuju deo vozila odmah iznad puta. Okvir postavljen između ima visokokvalitetan izgled u Frozen sivoj boji.

ENTERIJER BMW iX3.

GLAVNE ODLIKE UNUTRAŠNJOSTI MODELA BMW iX3.

Kabina BMW-a iX3 G08 2021

Kabina.

BMW Live Cockpit Professional kombinuje 12,3-inčni potpuno digitalni ekran instrumenata sa 12,3-inčnim kontrolnim ekranom kojim može da se upravlja dodirom. BMW Live Cockpit Professional kombinuje 12,3-inčni potpuno digitalni ekran instrumenata sa 12,3-inčnim kontrolnim ekranom kojim može da se upravlja dodirom. Plavi BMW i naglasci kao što je onaj na start/stop dugmetu naglašavaju pogonski sistem bez emisija novog BMW-a iX3.

Panoramski stakleni krov BMW iX3 G08 2021

Panoramski stakleni krov.

Kada je otvoren, stakleni panoramski krov pruža prijatnu, svetlosnu atmosferu u unutrašnjosti vozila i obezbeđuje obilje svežeg vazduha. Otvara se i zatvara automatski klikom na dugme ili preko ključa vozila, te je opremljen sa kliznim i podiznim funkcijama i zaštitom od sunca i vetra.

Sportska sedišta BMW-a iX3 G08 2021

Sportska sedišta.

Za visok nivo udobnosti u unutrašnjosti BMW-a iX3 su sportska sedišta od perforiranog finog Sensatec-a koja su standardno ugrađena. M kožni volan, uključujući višenamenski i M amblem, ima dizajn sa 3 kraka. Unutrašnje ukrasne letvice u Aluminium Rhombicle Dark boji dodaju sportske akcente vozilu.

ORIGINALNA BMW OPREMA ZA BMW iX3

19-inčni BMW aerodinamični dvokraki točak 842 dvobojni BMW iX3 G08 2021

19-inčni BMW aerodinamični dvokraki točak 842, dvobojni.

19-inčni BMW aerodinamični dvokraki točak 842, dvobojni. Komplet zimskih guma s kontrolom pritiska i run-flat gumama, dimenzija točkova 8J x 19.

Pogledajte proizvod

BMW Prednje patosnice za sve vremenske uslove BMW iX3 G08 2021

BMW patosnice za sve vremenske uslove, prednje.

Savršeno postavljene BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uslove štite prednji prostor za noge od vlade i prljavštine. U crnoj boji s slovima X3 od nerđajućeg čelika.

Pogledajte proizvod

BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0. BMW iX3 G08 2021

BMW Pro 2.0 nosač za bicikle.

Lagani, stabilni BMW zadnji stalak za bicikle Pro 2.0. za dva bicikla/e-bicikla. Njegov maksimalni teret od 60 kg je moguće kompaktno sklopiti.

Pogledajte proizvod

BMW iX3 SA 210 KW (286 KS).

IZUZETNA ELEKTRIČNA VOZNA DINAMIKA NOVOG BMW iX3.

Dinamičniji, efikasniji i inovativniji nego ikad: peta generacija BMW eDrive tehnologije je ugrađena u BMW-u iX3. U kombinaciji sa novorazvijenom visokonaponskom baterijom i prilagodljivim oslanjanjem, omogućava ovom SAV-u da ponudi naelektrisane performanse vožnje i ubrzanje svakog metra.

BMW iX3 G08 2021 M Carbon crne boje, bočni prikaz vozila tokom vožnje

DOMET DO 461 KM* SA MODELOM BMW iX3.

Zahvaljujući interakciji efikasnog koncepta pogonskog sklopa, aerodinamičnog dizajna i snažne visokonaponske baterije, BMW iX3 ima domet do 461 kilometara*. Inovativne tehnologije, poput regeneracija energije kočenjem, obezbeđuju povećani domet i smanjuje potrošnju energije na manje od 18,9-18,5 kW/h/100 km.

Sve što želite da saznate o dometu

VREME NAPAJANJA ZA DOMET OD PREKO 100 KM*

Sa svojim BMW-om iX3 i BMW punjenjem imate koristi od brojnih prilagođenih ponuda za punjenje kod kuće, na putu i ​​na poslu, kao i od impresivnog kapaciteta punjenja vozila do 150 kW. Uz vozilo dolazi i standardni komplet za punjenje koji se sastoji od fleksibilnog brzog punjača za fleksibilno i mobilno punjenje kod kuće, kao i kabla za punjenje za javno napajanje.

smallteaser_image.1661778881804

Napajanje kod kuće za domet od 100 km.

01:37 h – putem Wallbox-a (11 kW)

01:37 h – Fleksibilni brzi punjač (11kW) na industrijskoj utičnici

08:07 h – Standardni kabl za punjenje ili fleksibilni brzi punjač (2,3 kW) na kućnoj utičnici

Pozovite vašeg prodavca da saznate više o rešenjima u pogledu punjenja

smallteaser_image.1691744866910

Napajanje u pokretu za domet od 100 km

00:07 h – Stanica za napajanje velike snage (maks. kapacitet napajanja vozila)

00:20 h – Brza stanica za napajanje (50 kW)

01:37 h – AC stanica za napajanje (maks. kapacitet napajanja vozila)

Obračun uzima u obzir potrošnju i performanse punjenja. Vrednosti se odnose na paljenje akumulatora na temperaturi od 29-33 stepeni Celzijuvih i temperaturu okoline s sertifikovanim vrednostima isključujući dodatne pomoćne potrošače kao što su grejanje sedišta, ekrani, klimatizacija. Pojedinačna potrošnja može da varira (zavisno od npr. profila vožnje, temperature, spoljašnjih uslova), isto kao i pojedinačne performanse punjenja (zavisno od npr. napunjenosti baterije, klime uređaja u vozilu). Potrošnja se zasniva na WLTP najboljem scenariju. Učinak punjenja se zasniva na maksimalno mogućim performansama punjenja (zavisno od vrste punjenja i vozila).

DOŽIVITE PUNJENJE BMW iX3 UZ BMW PONUDE ZA PUNJENJE.

TEHNOLOGIJE U BMW iX3.

Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2021

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional se tokom vožnje brine o vašem komforu i bezbednosti u svim kritičnim i monotonim situacijama. Pored funkcije asistencije u vožnji, uključuje i asistenciju upravljanja i kontrole trake sa proširenim funkcijama, asistenciju za hitno zaustavljanje i asistenciju za zadržavanje trake sa aktivnom zaštitom od bočnog sudara.

Parking Assistant BMW iX3 G08 2021

Parking Assistant.

Parking Assistant olakšava parkiranje vozila. Kamera za podršku prilikom vožnje unazad pruža jasniji pregled iza vozila. Active Park Distance Control obezbeđuje povećanu zaštitu od oštećenja prouzrokovanih parkiranjem. Parking Assistant automatski parkira vozilo, paralelno ili vertikalno u odnosu na ulicu, te se sam is parkirava iz paralelnih parking mesta. Pomoćnik za vožnju unazad vas podržava prilikom vožnje unazad.

Aktivna navigacija BMW iX3 G08 2021

Aktivna navigacija.

Aktivno navigaciono navođenje kao proširena funkcija pomoćnika za upravljanje i navođenje trakom može da predloži promenu trake kada to postane neophodno za praćenje navigacione rute. Da bi to uradio, sistem identifikuje odgovarajuću prazninu u saobraćaju koji teče u susednoj traci i zatim usmerava vašu pažnju na promenu trake.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW iX3.

Motori BMW-a iX3.

BMW iX3 G08 ilustracija sa tehničkim podacima

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min: 210 (286)

Maksimalni obrtni moment u Nm: 400

Ubrzanje od 0–100 km/h u s: 6,8

Električni domet u km(WLTP): do 461

Maksimalni kapacitet punjenja: punjenje do 10 minuta može da obezbedi dodatnih 90 km (stanice za punjenje velike snage)

Pogledajte sve tehničke podatke

BMW iX3 G08 2021 Zaposleni u BMW-ovom servisu pozdravlja klijenta

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW iX3.

#štagoddasedesi. Sveobuhvatno bezbrižno putovanje: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja kada su u pitanju vaš odabrani rok trajanja ili kilometražu.

  • Proveru stanja vozila prema BMW specifikacijama
  • Zamena polen filtera
  • Zamena kočione tečnosti

Saznajte više o BMW Service Inclusive.

Potrošnja energije i emisija CO2 BMW iX3 automobila.

* Podaci su izračunati prema proceduri merenja WLTP

** Ponuda specifična za tržište važi za nova vozila iz BMW-ovih filijala i prodavaca u Evropi u okviru BMW-ove mreže za punjenje

BMW iX3:
Potrošnja energije u kW/100 km (kombinovana): 18,9-18,5
Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 0

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dalje informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp