THE 8 GRAN COUPE.

medium

subbrandm
NOVI BMW SERIJE 8 GRAN COUPE - M VERZIJE

central-left

BMW M8 Gran Coupé

Konfiguracije i cena

money-btn money-btn-flex

Zatraži ponudu

ghost-img-btn ghost-img-flex-btn

false

Novi BMW M8 Competition Gran Coupe, BMW M8 Gran Coupe i BMW M850i xDrive Gran Coupe.

Sa novim BMW Serija 8 Gran Coupe M automobilima, iskusićete pogodnosti luksuznog automobila sa četiri vrata koji je karakterističan po izuzetnom sportskom duhu i napunjen adrenalinom.

BMW M8 Competition Gran Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11,6-11,2
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 265-256

BMW M8 Gran Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11,6-11,2
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 265-256

BMW M850i xDrive Gran Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11,0-10,7
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 251-243

NOVI BMW SERIJE 8 GRAN COUPE M AUTOMOBILI - POREĐENJE.

Rezimirane činjenice o sportskim karakteristikama vozila

text-with-image, right

BMW M8 COMPETITION GRAN KUPE

Maksimalna vozna dinamika i ekskluzivnost.

625 ks (460 kW) M TwinPower Turbo redni 8-cilindrični benzinski motor visokih performansi

M xDrive sa aktivnim M diferencijalom i 8-stepenim M Steptronic menjačem Drivelogic

Ekskluzivni dizajnerski elementi i oprema

460 kW/625 KS, 750 Nm, 0–100 km/h za 3.2 s

Konfigurišite
text-with-image, right

BMW M8 GRAN KUPE

Vozna dinamika i luksuz na najvišem nivou.

600 ks (441 kW) M TwinPower Turbo redni 8-cilindrični benzinski motor visokih performansi

M xDrive sa aktivnim M diferencijalom

8-stepeni M Steptronic menjač sa Drivelogic-om

441 kW/600 KS, 750 Nm, 0–100 km/h za 3.3 s

Konfigurišite
text-with-image, right

BMW M850i xDRIVE GRAN KUPE

Snažne performanse sa luksuznim karakteristikama.

530 ks (390 kW) M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor

8-stepeni Steptronic Sport menjač

BMW xDrive s M Sport diferencijalom

390 kW/530 KS, 750 Nm, 0–100 km/h za 3.9 s

Konfigurišite

NOVI BMW M8 COMPETITION GRAN COUPE – DETALJI.

Dinamičnost u vožnji i odlike dizajna novog BMW M8 Competition Gran Coupe.

Novi BMW M8 Competition Gran Coupe je luksuzni sportski automobil sa četvoro vrata koji impresionira do najsitnijih detalja.

625 ks M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor visokih performansi.

Najnovija verzija benzinskog motora, M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor, jemči performanse u skladu s najnovijim standardima. Jedinica s velikim brojem obrtaja razvija snagu od 460 kW (625 KS). Dva turbopunjača ističu se zahvaljujući izduvnim razvodnikom s krstastim cilindrima s optimalnim karakteristikama

M xDrive.

M xDrive sa Aktivnim M diferencijalom garantuje maksimalno prianjanje i voznu dinamičnost u svakodnevnoj vožnji i na trkačkoj stazi. M specifična tehnologija kombinuje tipičnu okretnost zadnjeg pogona i kontrolu pogona na sve točkove. Izaberite neku od varijanti za vožnju 4WD, 4WD Sport i – sa isključenim DSC – 2WD.

M ugljenično-keramičke kočnice.

M ugljenično-keramičke kočnice isporučuju još direktniju kočionu silu. Kočnica nije korozivna i podnosi još više toplote. Impresionira izuzetno minimalnim trošenjem i doprinosi manjoj masi vozila, što pozitivno utiče na agilnost, dinamiku i ubrzanje. Posebna tehnička oprema je vidljiva kroz čeljusti u zlatnoj mat boji

M Carbon paket za spoljašnjost vozila.

Spoljni paket M Carbon naglašava sportski karakter vozila. Elementi bočnih spojlera u prednjem braniku, poklopci spoljnih retrovizora i zadnji spojleri su izrađeni od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima (CFRP). Paket je zaokružen umetkom difuzora sa zadnje strane.

M sedišta.

M Carbon sedište sa osvetljenjem M8 logotipom kombinuje lakoću i trkački karakter sedišta sa nizom funkcija M Sport sedišta. Svojim konturama osigurava savršenu lateralnu potporu i izvrsnu udobnost tokom dužih putovanja. Kompatibilno je sa multipoint sistemima vezivanja, te je podesno i za trke.

20-inčni točkovi od lakih legura u obliku zvezdastih krakova 813 M.

20-Inčni M točkovi od lakih legura u obliku zvezdastih krakova 813 M Dvobojni crne sive boje sa različitim gumama, visokog sjaja, dimenzija točkova napred 9,5J x 20 s gumama 275/35 R20, dimenzija točkova pozadi 10,5J x 20 sa gumama 285/35 R20.

NOVI BMW M8 COMPETITION GRAN COUPE – UTISCI.

Detalji dizajna enterijera i eksterijera BMW M8 Competition Gran Coupe.

NOVI BMW M8 GRAN COUPE – DETALJI.

Vozna dinamičnost i karakteristike dizajna BMW M8 Gran Coupe.

Novi BMW M8 Gran Coupe sa M xDrive-om je savršen spoj sportske dinamike i neodoljive elegancije.

600 ks M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor visokih performansi.

Najnovija verzija benzinskog motora, M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor, jemči performanse u skladu s najnovijim standardima. Jedinica s velikim brojem obrtaja razvija snagu od 441 kW (600 KS). Dva turbopunjača ističu se zahvaljujući izduvnim razvodnikom s krstastim cilindrima s optimalnim karakteristikama

8-stepeni M Steptronic Sport menjač sa Drivelogic-om.

8-Stepeni M Steptronic Sport menjač sa Drivelogic-om nudi razne opcije načina prenosa: od ekstremno dinamičnog do izrazito komfornog i ekonomičnog. Brzine možete menjati i ručno preko menjača ili ručice menjača na upravljaču, odnosno možete prebaciti vozilo u automatski režim rada i pustiti menjač da radi umesto vas.

Adaptivno M oslanjanje.

Adaptivno M oslanjanje omogućuje podešavanje karakteristika amortizera tako da odgovaraju svakoj voznoj situaciji, čime se poboljšava dinamika i udobnost. Pored standardnog podešavanja COMFORT za povećanu udobnost vožnje, SPORT program nudi čvršće podešavanje amortizera, a sa SPORT+, vozilo se može koristiti na trkačkoj stazi.

M hromirani okvir prednje rešetke visokog sjaja.

Hromirani okvir prednje rešetke visokog sjaja i odgovarajuća oznaka M8 naglašavaju dinamičan prednji kraj i obezbeđuju vozilu izuzetno sportski izgled.

M hromirani bočni otvori visokog sjaja.

M otvori na prednjim bočnim stranama i intrigrisana kopča sa oznakom M8 su hromirani i visokog sjaja, te dodaju sportske, ekskluzivne detalje bočnim stranama vozila.

Poklopci retrovizora i M zadnji spojler u boji karoserije.

Poklopci retrovizora i M zadnji spojler u boji karoserije daju vozilu sportski, elegantni karakter i ističu dinamičnu siluetu vozila. M zadnji spojler takođe primetno smanjuje neželjeno podizanje, čime se obezbeđuje još veća vuča i stabilnost smera kretanja.

NOVI BMW M8 GRAN COUPE – UTISCI.

Detalji dizajna enterijera i eksterijera BMW M8 Gran Coupe.

NOVI BMW M850i xDRIVE GRAN KUPE – DETALJI.

Vozna dinamičnost i karakteristike dizajna BMW M850i xDrive Gran Coupe.

530 ks M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor.

Vrhunski sportista koji pruža čisto zadovoljstvo tokom vožnje: M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor odlikuje se superiornom snagom i predivnim, karakterističnim zvukom M motora. Dva turbo punjača, potpuno varijabilna kontrola ventila Valvetronic i direktno ubrizgavanje benzina visoke preciznosti obezbeđuju izvanredne performanse.

M Sport kočnice.

Standardne M Sport kočnice opremljene su sa po četiri klipne fiksirane čeljusti/klešta napred i po jedna klipna klešta pozadi, u crnoj boji sa M oznakom uz velike kočione diskove izvanrednih kočionih performansi.

M Sport diferencijal.

M Sport diferencijal maksimalno unapređuje prianjanje i stabilnost u vožnji tokom ubrzavanja ili pri bržem ulasku u krivinu, na svim vrstama podloge. Elektronski kontrolisani uređaj stara se da stepen prianjanja uvek bude optimizovan, te da se maksimalno smanji razlika u broju obrtaja točkova na zadnjoj osovini.

M prednja rešetka i M spoljni retrovizor.

I M prednje rešetke i M spoljašnji retrovizori su standardno završeni u crnoj boji visokog sjaja. Sa opcionim Carbon Exterior paketom, oba dela su napravljena od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima (CFRP) i stoga su lakši od standardnih serijskih verzija.

Panoramski stakleni krov.

Kada se otvori, električni panoramski stakleni krovni otvor sa funkcijama klizanja i podizanja pruža dovoljno svežeg vazduha, a dok je zatvoren stvara izuzetno svetlu atmosferu u kabini. Otvarate i zatvarate pritiskom na dugme ili ključem vozila. Opremljen je rolo zavesom i deflektorom vetra. Takođe pruža neprekidan pogled kroz staklo od prednjeg do zadnjeg dela.

Multifunkcionalna sedišta za vozača i suvozača.

Multifunkcionalna sedišta za vozača i suvozača nude sveobuhvatne mogućnosti podešavanja i obezbeđuju izuzetnu udobnost i sigurnost prilikom sedenja. Na ovaj način sedišta se mogu optimalno prilagoditi ličnim zahtevima električnim podešavanjem širine naslona, varijabilnom lumbalnom potporom i ručnim podešavanjem dubine sedišta.

NOVI BMW M850i xDRIVE GRAN COUPE – UTISCI.

Detalji dizajna enterijera i eksterijera BMW M850i xDrive Gran Coupe.

NOVI BMW SERIJA 8 GRAN COUPE M AUTOMOBILI: VOZAČEVA KABINA I TEHNOLOGIJE.

M-specifični instrumenti, operativni koncept, digitalne usluge i sistemi asistencije vozaču BMW Serije 8 Gran kupe M automobila.

Novi BMW Serija 8 Gran Coupe M automobili vas podržavaju brojnim inovativnim tehnologijama.

*Dostupno za BMW M8 Competition Gran Coupe i BMW M8 Gran Coupe.

M specifična instrument tabla.

M specifična instrument tabla prikazuje dodatne informacije posebno za sportsku vožnju, Ako ste odabrali TRACK* režim za vožnju na trkačkoj stazi, na instrument tabli možete videti pritisak na turbini, gumama i temperaturu, kao i G-sile bočnog i uzdužnog ubrzanja. *TRACK režim je isključivo dostupan za BMW M8 Competition Gran kupe.

M Setup.

M Setup* omogućava konfigurisanje različitih parametara dinamike vožnje, poput karakterisitike motora, menjača i upravljanja, postavke amortizera, intenzitet kontrole dinamičke stabilnosti (DSC) ili raspodele snage sistema M xDrive pogona na sve točkove uvek u skladu sa vašim individualnim zahtevima. *Dostupno za BMW M8 Competition Gran kupe i BMW M8 Gran kupe.

M specifični BMW Head-Up Displej.

M-specifični Head-up displej* s podesivim sadržajem prikazuje informacije relevantne za sportsku vožnju, kao što su brojač obrtaja sa predupozoravajućim rasponom i svetlosne indikatore za menjač, kao i indikatore stepena prenosa. *Dostupno za BMW M8 Competition Gran kupe i BMW M8 Gran kupe.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional se tokom vožnje brine o vašem komforu i bezbednosti u svim kritičnim i monotonim situacijama. Pored funkcije asistencije u vožnji, uključuje i asistenciju upravljanja i kontrole trake sa proširenim funkcijama, asistenciju za hitno zaustavljanje i asistenciju za zadržavanje trake sa aktivnom zaštitom od bočnog sudara.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevrisanje vozilom. Sadrži između ostalog sistem Surround View, uključujući pogled odozgo, panoramski pogled, daljinski 3D prikaz, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju hitnog kočenja Active Park Distance Control, BMW snimač vožnje, asistenciju pri parkiranje sa uzdužnim i bočnim navođenjem i rikverc asistenciju.

BMW CONNECTED DRIVE.

Pretvorite svoje putovanje u zaista impresivno iskustvo.

Saznajte još

TEHNIČKI PODACI ZA NOVE BMW SERIJE 8 GRAN COUPE M AUTOMOBILE.

Novi BMW M8 Competition Gran Coupe i ostali modeli.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

Max. moment u Nm pri 1/min:

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana):

Otkrijete sve tehničke podatke sada

460 (625)/6.000

750/1.800-5.860

3,3-3,2

11,6-11,2

M CARBON SPOLJNI PAKET.

Visokokvalitetni M Carbon spoljni paket naglašava sportske težnje i tipičan M atletizam vozila.

  • Sastavni delovi: bočni elementi za kanalisanje vazduha (vazdušna zavesa) u branicima sa leve i desne strane, poklopci spoljašnjih retrovizora, zadnji spojler i umetak difuzora od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima (CFRP).
  • Svi spoljašnji elementi su dizajnirani sa velikom pažnjom na detalje kako bi se stvorila harmonična celokupna slika sa naglašeno sportskom notom.
  • Delovi iz motosporta napravljeni od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima (CFRP) naglašavaju sportski DNK vozila.

BMW INDIVIDUAL ZA NOVE BMW SERIJE 8 GRAN COUPE M AUTOMOBILE.

Ekskluzivne opcije opreme BMW Individual omogućuju vam da dodatno naglasite jedinstveni karakter novog BMW M8 Gran Coupe. U ponudi imate veliki broj jedinstvenih završnih boja koje briljantno oslikavaju ekskluzivnost ovog luksuznog sportskog automobila.

Konfigurišite BMW Individual sada

NOVI BMW SERIJA 8 GRAN COUPE M AUTOMOBILI: BMW M PERFORMANCE DELOVI.

Ekstra-sportska oprema za nove modele BMW M8 Competition Gran Coupe i BMW M8 Gran Coupe.

20-inčni M Performance kovani točkovi u obliku Y-kraka 863 M.

Kvalitetni 20-inčni M točkovi M Performance u stilu Y-kraka 863 M dizajnirani su u metalik sivoj mat boji sa M logotipom u boji, te obezbeđuju vozilu izuzetno sportski izgled.

Pogledajte proizvod

M Performance prekrivač za auto.

Elastično i prozračno: M Performance prekrivač za auto efikasno štiti vozilo od priljavštine, ogrebotina i spoljašnjih faktora.

Pogledajte proizvod

M Performance pro volan.

S upečatljivim oblikom i prepoznatljivim zonama hvata presvučene alkantara kožom, upravljač osigurava nepogrešivu atmosferu motosporta u kokpitu.

Pogledajte proizvod

SERVIS I PODRŠKA ZA NOVE BMW SERIJE 8 GRAN COUPE M AUTOMOBILE.

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite dodatne informacije, odnosno ako želite da dobijete posebne ponude za novi BMW M8 Competition Gran kupe, BMW M8 Gran kupe ili BMW M850i xDrive Gran kupe, kontaktirajte BMW-og partnera u vašoj okolini. Naši iskusni BMW savetnici sa zadovoljstvom će obezbediti sve informacije, telefonski ili direktno u salonu.

Pronađite svog BMW prodavca

Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW Serije 8 Gran Coupe M automobile.